Distrugator de documente manual 3mm beads

De cele mai multe ori taie fasii de 3 mm iar pretul este foarte convenabil. Pe acesta il gasiti aici Daca va doriti un distrugator electric de documente, atunci pretul creste cu cat nivelul de securitate creste.

Distrugator Documente Manual 3mm Geanta este realizata din hartie (reviste). Hartia este prelucrata inainte pentru a deveni rezistenta la apa si la uzura. Cumpara Distrugatoare documente si accesorii online de la eMAG! Descopera promotiile zilei si preturile avantajoase la o gama variata de Distrugatoare documente si accesorii. Distrugator documente si CDDVD, manual, PEACH, PS, crosscut, 3.

5x40 mm, 1 coli, 4 l. stoc limitat. Vandut de Office Direct. 109 00 Lei. Adauga in Cos. Distrugator manual de documente Am achizitionat de curand un distrugator manual de documente pentru ca este foarte frustrant sa pierzi atat de mult timp cu pregatirea hartiei. Eu personal ma gasesc in situatia in care, gandind la faptul ca trebuie sami tai hatia folosind un cutter, imi pierd entuziasmul si rareori reusesc sa si lucrez ceva.

Distrugator documente PaperSAFE Dahle de tip cross cut (tip confetti). Dimensiunea particulei: 4. 3 x 37 mm. Capacitate maxima de distrugere: 14 coli de 80 gmp. Distrugator documente cu deschiderea de 218 mm. Volumul cosului: 26 litri. Distrugator Documente OLX. ro. OLX. ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Distrugator manual documente PEACH PS descriere produs Distrugatorul de documente manual PEACH PS3021 are un design compact si se actioneaza manual.

Acesta poate distruge documente cu o latime maxima de 216 mm. Este recomandat pentru utilizare in activitati hobby acasa cu un volum mic de lucru. Distrugator de documente Fellowes Powershred P25S Strip Cut EU Caracteristici: Distrugatorul de documente FELLOWES P25S este ideal pentru biroul tau datorita dimensiunilor compacte si al nivelului de protectie a documentelor distruse.Phone: (775) 626-9190 x 8774

Email: [email protected]