Manualul tainele coafurii de ocazie

cu ceva timp in urma am cumparat de la dv manualul Tainele coafurii si dvd cu cele 5 tehnici de tunsori, as vrea sa stiu daca mai aveti si alte materiale didactice. multumesc anticipat, o zi buna Buna ziua. Ma intereseaza si pe mine cursul pentru coafuri de nunta, ocazie. As dori sa stiu in cele 4 zile cate ore se fac in total si ce anume se Este vorba de solutiile profesionale care au atins un inalt grad de performanta.

Pt. a primi cartea manual Tainele coafurii, este de ajuns sa trimiti adresa exacta si completa si cartea o vei primi cu plata ramburs: ! 30 ron. Draga Gaby, ma bucur ca manualul meu Tainele Coafurii, te ajuta acolo departe de casa in Syria unde teai stabilit cu Tainele Coafurii, manualul care te invata sa fii frumoasa!. CD. se poate comanda singur sau la oferta cu manualul tainele coafuri. Comanda la Cel mai modern tip de extensii din lume, recomandat de Geta Voinea in emisiunile Pentru cursurile teoretice se foloseste manualul?

Tainele Coafurii?autor, presedinta acestei academii, doamna Elena Oseaca. Cursantii beneficiaza de manual gratuit si de celelalte materiale didactice (DVDuri cu tehnici de tunsoare si culoare si alte carti ) Pentru workshop se foloseste sala special amenajata a scolii.

Avantajul coafurilor din pr mpletit este c pot fi adaptate la aproape orice fel de eveniment sau ocazie i pot fi uor asortate cu aproape orice tip de Manualul. ro. Editura Colluseum 5. Tainele coafurii. cum ar fi fundiele.

Monica Nemesu 7. atrgtoare i plin de senzualitate. De la o Profesii Helen Scoala de coafura si makeup, cursuri specializare, Bukarest, Romania. 1, 372 likes 1 talking about this 2 were here. Profesii Helen Se trece nti la mprirea corect a prului i n acest scop se ine seama de: cantitatea de pr necesar coafurii n partea superior capului (pentru volum) cantitatea de pr necesar coafurii n prile laterale cantitatea de pr necesar coafurii pentru partea din spate poriunea de Manualul" Tainele coafurii" (1) Tehnici de tunsoare si culoareDVD (1) Superspecialisti in coafuri de mirese si makeup de ocazie!

SUPER OFERTA LA DOMICILIU SI IN SALOANELE NOASTRE! ! ! Punguta este inclusa in pretul total al coafurii si machiajului realizat de echipa noastraPhone: (248) 999-3403 x 1420

Email: [email protected]