Manual utilizare oala sub presiune germania

Cititi cu atentie instructiunile de mai jos inainte de utilizare: INSTRUCTIUNI IMPORTANTE DE SIGURANTA Inainte de utilizare luati masurile de siguranta de baza de mai jos: 1. Cititi toate instructiunile. Oala sub presiune de la Demeyere a fost conceputa pentru gatit mancare cu adaos de lichid si poate fi folosita pe Oala de fiert sub presiune WMF din otel inoxidabil 1810 de cea mai inalta calitate fabricata in Germania Recunoscut pentru produsele sale de inalt calitate, WMF este un brand international cu filiale in intreaga lume cu o vechime de peste 150 ani Tefal Secure 5 Manual Utilizare.

Uploaded by gabi. Rating and Stats. 0. 0 (0) Document Actions. Download. Share or Embed Document. Sharing Options. Oala sub presiune trebuie s e nchis n mod cores Aezai oala sub presiune pe o surs de cldur reglat la puterea maxim. punztor nainte de a o utiliza. 1. n comparaie cu alte oale sub presiune, este mult mai sigur, datorit celor 7 sisteme de siguran asemenea dac presiunea din interior depete nivelul maxim de presiune, oala din interior se va MANUAL DE UTILIZARE 1.

Deschidei capacul: Apucai mnerul uor i rotiil n sensul acelor de ceasornic, apoi Daca vrei sa cumperi o oala sub presiune pentru avantajele pe care ti le ofera, atunci vezi care sunt sfaturile pe care noi ti le oferim. Nu vei regreta! Nov 08, 2014  O oala sub presiune ieftina si buna pe care tio propunem n continuare este modelul Tefal Clipso P, un model cu o capacitate de 6 litri ideala pentru utilizare in familiile cu un numar de 2 4 membri sau pentru prepararea unei mese pentru un numar de pana la 6 persoane.

Manuale de utilizare Oale sub presiune Tefal. Alegei gama de produse dnd clic pe imagine sau introducei denumirea sau referina produsului dumneavoastr Tefal n motorul de cutare (n partea stng a paginii).

Vei gsi toate rspunsurile privind produsul dumneavoastr. Sfaturi practice pentru folosirea oalei sub presiune. Inainte de prima utilizare a oalei sub presiune, inlatura toate etichetele, spala oala, capacul si garnitura cu detergent, apoi clatestele si punele la uscat. Umple oala pe jumatate doar cu apa si ferbeo sub presiune pret de jumatate de ora, pentru a elimina mirosul sau alte impuritati.

Dec 28, 2009 Oala sub presiune Ni sa facut cadou o oala sub presiune. Din pacate instructiunile de folosire sau ratacit si nu au ajuns laPage 1 of Manual utilizare oala sub presiune germania Oala este pt. fierbere sub presiune de aburi, nu pt. coacere. Ca mai toate oalele supresiune de cand sunt ele, are doua supape, una de siguranta, si una cu care se depresurizeaza manual oala, inainte de a scoate capacul ca sa nu sara pe tine si sa te faca de comanda.

Descrcare manual de utilizare. Informaii despre garanie. ntrebri frecvente. Care este cel mai bun mod de a menine performana i sigurana oalei sub presiune? Dup 10 ani de utilizare, oala sub presiune merit s i se acorde puin atenie: duceio la un centru de service autorizat pentru a fi verificat. Apr 10, 2014  Oala sub presiune VitaVit Premium 8L cu vas perforat Oalele sub presiune Fissler sunt renumite n ntreaga lume pentru calitatea si funcionalitatea lor.

Fabricate n Germania din oel Nu umplei niciodat oala mai puin dect nivelul minim indicat (lichid alimente). 10. Folosii vasul sub presiune doar pe sursele de cldur specificate n Instruciunile de utilizare. 11. Sub presiune, vasul nu se va folosi niciodat la prjire sau clire n ulei. 12. Nu folosii niciodat vasul de presiune n cuptor Oala sub presiune Oala sub presiune este o ustensila indispensabila din bucataria oricarei femei moderne, deoarece permite gatirea rapida a preparatelor.

Oala de fiert sub presiune KUKTA, pe care o avem, e mai veche cam de prin anii 1980. Am dat recent de cartea instructiuni si mi sa prut interesant sa le postez pentru ca am vazut ca sunt unele persoane care nu stiu cum sa le foloseasca pe cele noi.Phone: (850) 830-1666 x 1613

Email: [email protected]