Semanatoare manuala k2 skis

Semanatoare manuala K2. 900, 00 RON. Fara TVA Termenul de livrare va fi comunicat dupa confirmarea comenzii. Cantitate Adauga in cos Distribuiti Semanatoarea manuala face posibila semanarea oricarei culturi de la mac pana la porumb folosind sistemul" bob cu bob". Semanarea se face cu ajtorul unui semanatoare manuala K2. 2 este o semanatoare de precizie; model pe doua randuri derivat din K2; distanta fixa intre randuri 10 cm (la comanda 1520); model proiectat pentru bilon, dar se foloseste SEMANATOARE MANUALA K2.

2. Semanatoare manuala de precizie. Model pe doua randuri derivat din K2. Distanta fixa intre randuri 10 cm (la comanda 1520) Cu o semanatoare manuala veti economisi seminte si veti castiga timp pentru dumneavoastra. Nu mai este nevoie sa rariti plantele. Semanatorile manuale din gama noastra se pot folosi pentru semninte de: mac, patrunjel, ridichi, ceapa, conopida, salata, varza, sfecla, castraveti, mazare, fasole, porumb, diferite specii de arbori (ex.

salcam) si seminte de flori. Semanatoarea manuala face posibila semanarea oricarei culturi de la mac pana la porumb folosind sistemul" bob cu bob". Semanarea se face cu ajtorul unui Semanatoare Manuala OLX. ro. OLX. ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Semanatoarea manuala face posibila semanarea oricarei culturi de la mac pana la porumb folosind sistemul" bob cu bob". Semanarea se face cu ajtorul unui aparat de distributie tip disc vertical Semanatoarea manuala de precizie K2 este destinat pentru seminte de: mac, patrunjel, ridichi, ceapa, conopida, salata, varza, sfecla, castraveti, mazare, fasole semanatoare manuala minifarmer Semanatoarea manuala minifarmer este un echipament foarte util in orice gospodarie.

Se recomanda pentru semanarea semintelor de legume de la In DirectorProduse. ro gasesti aproape toate ofertele magazinelor online din Romania pentru Semanatoare manuala K1.

2 Poti face o cerere de oferta pentru Semanatoare manuala K1. 2 si noi vom cauta toti furnizorii si vom alege pentru tine cel mai bun pret pentru livrarea in orasul tau. De acum inainte toate cumparaturile le vei face la cel mai bun pret. K2 Skis has been seeking fun through innovation since 1962. Our allmountain philosophy and technological advancements continue to lead the ski industry.

Vanzatorul ofera serviciul livrare gratuita cu verificare colet si permite deschiderea coletului inatinte de plata pentru acest produs. Afla cum Semanatoare manuala de legume Noua SR 1 Semanatoarea manuala face posibila semanarea oricarei culturi de la mac pana la porumb folosind sistemul" bob cu bob".

Semanarea se face cu ajutorul unui aparat de distributie tip disc vertical rotativ K1 este o semanatoare Semanatoare manuala k2 skis de precizie bob cu bob care foloseste lingurite. La acest model de semanatoare rotile de angrenare sunt dispuse direct pe axul care roteste discul de distributie, pe discul de distributie sunt montate linguritele care ajuta la procesul de semanare.Phone: (111) 511-1892 x 2167

Email: [email protected]