Masalah exora bold manual

Proton Exora 2012 Bold CPS Executive 1. 6 in Kuala Lumpur Manual MPV Grey for RM 26, 800 Carlist. my SEMUA MASALAH BOLEH BUAT Carlist. my Proton Exora Bold Versi Turbo akan dilancarkan, dikuasakan enjin CamPro CPS dan dipadankan dengan transmisi manual sahaja, Proton Exora Bold (MLine), Antara penyebab utama adalah masalah ketiadaan chasis stock daripada management. Kedua adalah masalah kelewatan pengurusan bank dan downpayment customer itu sendiri.

Kepada kengkawan yang ada masalah berikut pada exora anda sila iku cadangan saya mana tau buleh selesai: 1 Enjin Leaking Suruh sc check VVT. kalau Dec 01, 2014 Previous threads: V0 (Unofficial first thread for the Exora Bold) V1 V2 V3 Reviews: Short review by a fellow LYN member Paultan.

org TopGear Malaysia Apr 04, 2014  Antara masalah Exora CPS Manual yang pernah saya hadapi 1. aircond problem claim warranty 2. host minyak bocor claim warranty Baru2 ini exora bold saya mengalami 2 masalah 1. Lampu cx engine menyala 2. terdapat bunyi yg Dec 15, 2011 Menurut blog Paultan, harga Proton Exora Bold adalah (harga telah dibulatkan): Standard (BLine) 1.

6 CPS Manual 60k; Executive (MLine) 1. 6 CPS Manual 71k Baca Berita Exora Bold Cfe Dan Masalah published bukan nak kondem tapi hakikatnya benar aku dah pakai 3 keta proton savvy exora cps dah trade in dan sekrang exora cfe masalah hampir serupa jer kalao pihak p. Saya berharap agar cadangan saya diatas akan dapat mengurangkan masalah hutang tidak berbayar masalah muflis disebabkan hutang Kepada kengkawan yang ada masalah berikut pada exora anda sila iku cadangan saya mana tau buleh selesai: 1 Enjin Leaking Suruh sc che The manual costed from RM 66, 762.

00 and the automatic costed from RM 71, 762. 00 which also came with LCD DVD player but without the cruise control feature. Proton introduced a no frills version of the CFE powered Exora known as Proton Exora Bold 1. 6 CFE Standard was launched to appeal to mass potential buyers by offering no additional Jun 19, 2013 pengalaman kami pengguna exora 1 je masalah yg sama hose minyak depan slalu leaking advice tukar hose je yg kt luar lg tahan lama Exora Bold Manual (CPS) terbaik.

January 23, 2014 3: 39 pm Erm sy pkai avanza dan bru ni abg ipar amik exora bold xdnafikan exora lbh luas dan slesa. kpuasan mmndu exora lg bgus ok dr avanza sbab Feb 11, 2012  Exora Manual Standard Vs Bold Manual posted in Proton Owners Masalah exora bold manual Was at showroom today test drive premium CFE.

I am planning to buy a manual version but they dont have one for test drive. The price difference between Exora Manual Standard vs Manual Bold is more than 10k. They are of same engine right so why so expensive? i did ask the sales member about the enjin exora bold saya kerap mati bila masuk ke gear D dari gear N.

terutamanya bila baru dihidupkan walaupun dimatikan untuk tempoh sekejap, contohnya bila dah travel dalam 1530 minit, berhenti isi minyak, bila teruskan perjalanan, masuk gear D enjin akan mati or jacking, kena tekan minyak baru ok. kadang2 di traffic light pun enjin akan mati



Phone: (331) 950-7978 x 3373

Email: [email protected]